Skip to content

ვისწავლოთ ომლეტის მომზადება (ესპანურად)

July 6, 2011


ამ პოსტში გასწავლით ჩემი საყვარელი საჭმელის,ომლეტის მომზადებას.ძალიან მარტივი და გემრიელი საჭმელია,მაგრამ საკმაოდ კალორიული😛

ესპანური ომლეტი ეს არის ჩემი უსაყვარლესი საჭმელი,მოდით გადავიდეთ უშუალოდ სწავლებაზე,

საჭირო ინგრედიენტები: 500 გრამი კარტოფილი, 1 თავი ხახვი, 150/მლ ზეითუნის ზეთი,3 სუფრის კოვზი დაჭრილი ოხრახუში,კვერცხი 6 ცალი.

მომზადების წესი: დვილი ესპანური ომლეტის მომზადების საიდუმლო მდგომარეობა კარტოფილის ნელა მოთუშვაში დიდი რაოდენობით ზეითუნის ზეთში.

1) გაასუფთავეთ კარტოფილი , დაჭერით მსხვილ ნაჭრებად
2) ხახვი წვრილად დაჭერით
3) გააცხელეთ ზეთი ტაფაზე, დაამატეთ კარტოფილი და ხახვი, მოთუშეთ 30 წთ-ის განმავლობაში. დაახურეთ თავზე.
4) ათქვიფეთ კვერცხი, დაამატეთ კარტოფილი, წვრილად დაჭრილი ოხრახუში,მარილი და პილპილი გემოვნებით
5) ზეთი გააცხელეთ, დაამატეთ მომზადებული მასა და მოამზადეთ დაბალ ცეცხლზე.

p.s ჩემი რჩევა იქნება ომლეტს როცა გააკეთებთ ცოტა გაციება აცადეთ რადგან ასე უფრო გემრიელია.

3 Comments
  1. George permalink

    მეც ძალიან მიყვარს ომლეტი,ესპანური არ ვიცოდი თუ არსებობდა რაღაც ჩემით ვაკეთებდი და ომლეტს ვუძახოდი😀 მომეწონა პოსტი გმადლობ ავტორ…..

  2. jer normalurad axseni da mere dacere

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / შეცვლა )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / შეცვლა )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / შეცვლა )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / შეცვლა )

Connecting to %s

%d bloggers like this: