Skip to content

ჯანმრთელობისთვის სახიფათო პროდუქტები

September 26, 2011


ყველაზე სასარგებლო პროდუქტებიც კი შეიძლება ტოქსიკური გახდეს,ტუ კი მათ საავტომობილო ტრასის ან ქარხნის მახლობლად მოიყვანენ. ისინი შეიცავს დიდი რაოდენობით ბენზოპირენს და სხვა კანცეროგენებს. რაც შეეხება კონსერვანტებს ისინი შეიძლება შეიცავდეს ნატრიუმის გლუტამას, ამ ნივთიერებით მოწამლვა იწვევს თავის ტკივილს, სისხლძარღვების სპაზმს და ნივთიერებათა ცვლის დარღვევასაც კი.

საღეჭი კანფეტები, ფერადი საწუწნი ტკბილეულები და ჩუპაჩუპსები შეიცავენ დიდი რაოდენობით შაქარს,ქიმიურ დანამატებს და ა.შ. ერთი სიტყვიტ მათგან არანაირი სარგებელი არ არი.რაც შეეხება შოკოლადის ბატონებს ეს არის კალორიების გიგანტური რაოდენობა გენეტიკურად მოიფიცირებული პროდუქტები,საღებავი და არომატიზატორები.

გაზეთი “გზა“

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / შეცვლა )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / შეცვლა )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / შეცვლა )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / შეცვლა )

Connecting to %s

%d bloggers like this: